Pole, tak u nás se to právě děje o víkendu. Že prostě v pátek zavolá, že by hrozně ráda přespala u ..., a jestli může. A naneštěstí jsou Ti druzí rodiče vždy připravení. Mě to zpočátku přišlo až trapné, že jsem tam vrazila dítě a to jejich k nám nechtělo (zaprvné negativní kampaň dcery, že jsem příšná, žádný ponocování, telka, kupa sladkostí)a za druhé méme byt, takže malé pole působnosti. Teď už to beru lehčeji, ale pořád je to takový divný. Jiný je to, když chodily k mým kamarádkám, co měly stejně staré děti. Tohle už je mimo mě a dcera má rušnější společenský život než já. Právě zvažuju nastavení hranic, jako kolikrát do měsíce a tak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.