Alfo, principielně je podle mého úplně fuk, jestli dostane tablet nebo cokoliv dalího. Jde o to, e pokud dítě dostane úplně ve na co si ukáe, tak se podle mého nenaučí střídmosti či jak to říct. Přijde mi to logické, e kdy dostanu nač si ukáu a dostanu vdycky vechno a jetě něco navíc, tak nebudu řeit, e něco je draí... Máme kamarády moná to nebude dobrý příklad, ale jejich děti vyrostly v milionářských poměrech, vdaly se a vyvstal problém - nebyli schopni vycházet s tím, co vydělaly. Málem se rozvedli, děti skoro prodávaly své tělo, aby měly na tu ivotní úroveň jaká byla u rodičů... skončili vichni díky bohatým rodičům u psychologů či kde a ti poradili děti odstříhnout o milionářských zisků rodičů, a díky nějakým terapiím si děti a zvykaly na finance, které mají k dispozici, naučit se, e vechno mít nemusí, naučit se hospodařit s tím, co reálně mají... Ani nevím, jestli jsem dobře napsala, co jsem chtěla - povídám si tu s rodinou
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenějí jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, pouijte Rýmovač.cz.
Vechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich pouívání je plně ve vaí odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vaeho nebo vaich dětí je nutné vdy řeit s vaím lékařem.