Zakladatelku bych chtěla upozornit, že ani 2-3x větší obydlí nezaručuje uklizený prostor. Naopak. Větší byt, větší bordel. Má to jen tu výhodu, že můžeš mít víc úložných prostorů. Já už jsem pár pokojů povýšila na úložný prostor. Nepořádek se hodí do tašky a pak se roztřídí. Jenže na to nikdy nedojde a tašky pomalu přibývají. Paní, která uklízí věci všeho druhu nezaručuje, že ty věci ještě někdy najdeš. Já tedy nemám čas uklízet ruku v ruce s pomocnicí v domácnosti a proto často netuším, kam dala batoh, legitku, knihu, pero, složenku, kapky do nosu.... Kupodivu se v chaosu orientuju a v uklizeném domě stále něco hledám. Naštěstí existuje telefon a můžu se jí zeptat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.