Re: Šly byste s malým miminkem na oslavu, kde bude spousta lidí?
Já jsem s dubnovou mrňavkou už taky absolvovala ledasco... ale radši bych fakt byla opatrná, ona ta rýma u miminka není vůbec sranda.
Mě začal starší synek marodit cca v 1,5 roce, když jsme se přestěhovali z nezdravý hnusný zaplivaný Libně do zdravý Troji na kopec a pak promarodil cca 1,5 roku (neustálý rýmy, laryngitidy a pak vysokánský horečky bez zjevného důvodu) ke konci jsme skončili na imunologii s tým, že má hyperfunkční imunitní systém, který je vyblázněný právě těmi opakovanými virózami, rýmami atp. Ač jsme vždycky vše důsledně doléčili....
Teď je mu 8,5 a i když je už docela zocelený a chodí každý týden na plavání a na atletiku (kde ještě předminulý týden trénovali venku jen v teplákách), od minulé středy má virový zápal plic a laryngitidu, 3 dny měl 40-ky horečky, co nešly srazit! ...chjo.... nikdo z okolí tohle nemá, jen on
Lítaly u nás bacily jako pěsi, ale naštěstí jsme to od něj nikdo nechytli, jen mě bolelo v krku a měla jsem rýmu, ale na malou jsem to nějakým zázrakem nepřenesla.... Kdybych to dostala já, nebo malá, nebo obě, no to by bylo teprve rošambó!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.