1.12.2013 4:26:24 Eli
Re: Borelióza u 2,5letého dítěte
Ahojky, ako to dopadlo? Mám rovnaký problém. Mám 2,5 ročného syna, u ktorého sme to zistili včas. Má to však od poštípania od komára. Vieme to, lebo ho poštípal na líce a celé sme to videli. Reakcia bola normálna, len si to stále škriabal až sa mu to zapálilo a urobil sa flak cez celé líce, ktorý sa po dvoch týždňoch objavil znovu, ale už ako malý fliačik v mieste v pichu. Mal aj kliešťa. Vybrali sme ho, poslali na rozbor a bol negatívny. Takže asi sa to nedá vždy úplne zachytiť a zabrániť nákaze... bohvie, ako to reálne s tou nákazou je. Sme teraz 2 mesiace po liečbe antibiotík. Vraj liečba zabrala, hodnoty máme stále vysoké. Má ďalšie prejavy, je často chorý (najčastejšie je prechladnutý, má poškodenú črevnú mikroflóru a teraz mal zápal predkožky) a teraz si sťažuje na bolesti nožičky. Neviem, čo bude (keď má každú chvíľu nejaký problém) a mám strach. Pretože ako čítam ďalšie info, tak naozaj neviem, či mám istotu, že bude zdravý... a že i keď sme to podchytili včas, že to bude dobré.
Odpovědět