7.12.2013 21:21:01 Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012
Re: Ahoj.
GJani, k té lučině - já dělám opravdu jen takto, ničím nedochucuji, nesolím.... ale originál recept je se zakysanou smetanou a samo, že se může přidat cokoli, co vám chutná. Bylinky, šunka, sýr, cibulka..... Já ji ale nejraději "nahatou".
Mikuláše domů zásadně nezvu, nechává nám výslužku za dveřmi. Účastníme se mikulášských akcí v rámci školky a vesnice. Dneska bylo například rozsvěcení vánočního stromku ve vsi a přišel Mikuláš a andílkem a s čerty a přes to, že Filda dokonce recitoval Mikulášovi na mikrofon a hrál s čertama kostky, stejně v posteli před spaním říkal, že se čertů bojí, že v noci přijdou. Několikrát jsem ho musela ujistit, že k nám domů NIKDY žádného čerta s tatínkem nepustíme, že doma se nemá čeho bát.
Ad chleba - pošlu recept na mail, mám ho od kamarádky a nechci ho takhle veřejně vystavovat.... Pokud fungují maily pod nicky, posílám a případné dotazy zodpovím.
Jinak já jsem včera byla se sestrou na koncertu Vojty Dyka, Kurta Ellinga a B-side Bandu v Pakulu a bylo to naprosto úžasný. Byla to moje první kulturní akce po asi 4 letech a užila jsem si to maximálně. Byl to první vánoční dárek a jako rozjezd Vánoc to vůbec nebylo marný.
Vlastně to byla moje první akce bez dětí, co se Eminka narodila...
Odpovědět