Zrdcadlovka x kompakt
Pročetla jsem témata, která tu jsou, ale nenašla jsem odpověď na svou otázku. Tudíž, můžu poprosit o radu? Byla jsem rozhodnutá si po novém roce udělat radost zrcadlovkou - je to už pár let můj sen, jenže dostala jsem radu od zkušenějších a povolanějších - že by mi pro začátek pro naučení všeho možného "stačil" kompakt s výměnnými objektivy.
Chci se dál učit, vzdělávat, přicházet fotkám víc "na kloub", ale zároveň potřebuju rychlý přístroj. Vím, že to, že budu eventuelně majitelkou zrcadlovky ze mě dobrou fotografku neudělá - já do toho jdu s pokorou... Ale to co máme teď - Nikon Coolpix číslo bohužel nevím, loni byl za cca 2100 - je prostě na to moje focení naprosto nedostačující... nebo mám prostě rychlé děti... fotky krajiny a pod z toho lezou krásné - ne že ne.. dá se s ním též kouzlit, ale ty děti - než to cvakne - je to, co jsem chtěla zvěčnit minulostí...
Byla jsem prostě na 95% rozhodnutá, jít do Nikonu D3100 - ale teď :-( jsem ztracená, zmatená, a přiznám se, že s toho špatně spím :-(
Odpovědět