Ahoj holky,
padla na mě nějaká povánoční únava - ještě nám tu svítí stromek a nechce se mi ho sklízet. Kdy sklízíte stromečky? S odstupem času mohu říct, že přestože Rubínek dostal spoustu hezkých a nákladných dárků, tak top hračkou je dřevěný váleček a vykrajovátka na cukroví a modelína. Každý den děláme perníčky. Opravdu každý
. Na příští rok budu mít perfektní praxi
. Co na příští rok! Už na velikonoce! Rubínek se zblázní radostí
. Jinak dostal 3-partovou garáž na autíčka, geomág, knížky, motorovou pilu (dětskou - z toho byl úplně v úletu, ale jen chvilku) a k tomu pracovní rukavice (taky maličké). Jo a puzzle, to ho moc baví, to taky skládáme každý den nějaké...
To mi připomíná, že musím vymyslet téma na dort...Asi to bude něco s maxipsem fíkem nebo s krokodýly...Teď si hraje na to, že má kolem sebe malé krokodýlky (imaginární), o které se stará, "vodí" si je sebou i do školky, jednou je máma, jednou táta, chodí s ním spát do postele, krmí je...fakt rozkošné.
A jedna perlička od nás: Vejdeme do koupelny a kanál smrdí. Rubínek se ptá, co to smrdí. Já na to, že kanál. On bleskurychle: na to nesmíš šahat, nebo by tě to posmrdělo!!!
MINONK, to je fakt krásné. Mám velkou radost, že jste v pořádku. A gratuluju k holčičce, bude to moc hezké. A Daníkovi kouká dobrota z očí, bude suprový brácha (i když s počáteční žárlivostí se musí počítat).
HANI, my máme po neštovicích už od vánoc, ale asi jsem ho do školky vyslala moc brzy, byl teď v pondělí a ve středu...a dneska ráno si stěžoval, že ho bolí hlavička a měl teplotu. Jinak nic, jen teplota, žádné bolení v krku, žádný kašel ani rýma, tak si myslím, že to má dojezd od těch neštovic.
Fotku betléma vložím, hned jak se nabije baterka, chcíplo mi to při přenosu, grrr.
No a protože tu nejsem schopná vypisovat všechny děti každý den, tak hromadně VŠEM LEDŇÁČKŮM přeji všechno nejlepší k narozeninám, hlavně zdraví, štěstí a pohodové rodiny i školky, ve kterých se jim bude krásně růst a vyvíjet
.