No, letěli jsme 16 hodin, bylo to komplikovanější díky protivětru, museli jsme mít ještě zastávku v Dominikáně. Zpět jsme letěli přes Mexiko a Kanadu a cesta byla taky cca 16 hodin. Měla jsem z toho obavy, jsem v 5.měsíci těhotenství, ale dalo se to zvládnout. Ohledně jídla (já zase měla strach, že budu mít hlad a nebude mi to stačit) stačilo - k omáčce a masu s bram. nebo rýží jsme dostali ještě zákusek, salát, pečivo, máslo (2x za celou cestu). Později ještě croiassant a tatranku a nakonec obloženou housku (ta byla moc dobrá pouze se šunkou a plátkovým sýrem, ale super, ta mi chutnala nejvíc:) ) Jinak Jamajka super,k válení v resortu jsme sami procestovali jih a sever, jsou tam "v pohodě"
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.