30.1.2014 10:32:20 Jordana
Re: Zánět středního ucha,nízké crp a přesto nasazená antibiotika-Kili?
Dobrý den,dočítám až dnes.Děkuji za zevrubné vysvětlení. Co jsem načetla o crp-tak by to měl být poměrně spolehlivý ukazatel-co se v těle děje....tedy o výši hodnoty poukazující na virové či bakteriální osazení těla-v tom negat. smyslu samozřejmě.
Jinak jste psal,že bych se neměla zajímat o výsledky laboratoře-nevím proč? To,že se dítěti uleví je fajn-ale ráda bych věděla,zda-li bylo nutno atb nasadit či ne-promiňte-ale ne všichni laici nemají zájem o přesnou diagnozu a nebo mají zájem o medicínu jako takovou-takže myslím,že dostatek informací je na místě!
Dále mě zamrzela od Vás věta v jiném příspěvku,kde jste napsal něco ve smyslu,že by Vám bylo jedno,že dr. poslala výsledky do laboratoře-mně tedy opravdu ne-dává mi tím mimo jiné najevo i profesionální zájem-snaha -je škoda,že kultivace trvá tak dlouho-určitě by se líp určovala medikace.Sám několikrát zmiňujete,že se, jestli jsem to dobře pochopila,přesně podle zraku hnis nerozezná?
Jinak děkuji za rychlé odpovědi.
Syn spal krásně celou noc-evidentně paracentéza pomohla-horečka klesla na zvýš. tepl. 37,4-zatím.Antibiotika jsem nasadila(nerada)-ale nemyslím si,že by se teplota změnila tak rychle díky atb.-i právě kvůli crp???
Odpovědět