7.2.2014 13:17:12 Defuckto
Re: Minimální délka hospitalizace na psychiatrii
Děkuji moc Lízo.
Mám následující problém. Už přes tři roky mám šílené bolesti zad. Výhřez poténky, k operaci dle neurochirurgického konzilia to není, rehabilitací jsem absolvovala mraky, nic nepomáhá, chodím do centra bolesti. Mám z toho úzkosti a deprese. Chodím ambulantně na psychiatrii, už jsem měla i černé myšlenky, ty bolesti jsou fakt zničující, nemůžu nic moc pořádně dělat. Delší dobu stát a pod.
Psychiatrička mi doporučila si zažádat o ID, na záda mi ho ale nedají(stačil by i první stupeň, ale pokud není operace, nemám moc šanci a na operaci to prý není). Nabídla mi hospitalizaci, protože z toho mám fakt čím dál větší úzkosti a deprese(z těch nelepšících se bolestí, cvičím, ale po tom je to ještě horší). Hospitalizaci jsem odmítla, z důvodu, že si to nemůžu dovolit - tříleté dítě nechodí do školky, babičkám ho nemůžu hodit na delší dobu na krk. Rozmyslela jsem si to ale, chodím ještě k psycholožce a ta mi dnes řekla, že ten ID bych snad i dostala, ale chtělo by to psychiatrickou hospitalizaci. Příbuzní ale odmítají hlídat déle než šest týdnů....Já do toho blázince chtěla jít už i sama od sebe, nejenom kvůli ID, ale prostě se na to netvářili...Pokud by byla minimální doba hospitalizace tři měs, což jsem někde slyšela, tak o tom nemůžu ani uvažovat...Příbuzné přesvědčím max. na dva měsíce....
Odpovědět