| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Vasektomie

21.2.2014 9:38:12 Pavla

Re: Vasektomie - jak to vnímáte psychicky?

Justýno a můžu se zeptat proč tedy vůbec jdeme s vývojem dopředu a nenecháváme vše plynout přirozeně?? Např. Když tedy porod nepostupuje jak má, má se nechat rodička přirozeně...... nemá se jí pomoci?? Aby třeba nebyla nějaká divná potom, když by neprožila normální porod!! Nebo můj otec onemocněl rakovinou, asi se podle tebe nebude léčit, nechá to...... slabí musí přirozeně pryč... Tak jen, aby nedošlo jednou na tebe.... Já mám problém opačný, že můj manžel je částečně neplodný jsem zjistila až po 5 letech, nijak to tedy na přitažlivosti neztratilo, ba naopak, ztmelilo nás to a dnes jsme za děti šťastný.... Po té zkušenosti máme priority trochu jinde.
A za mě je to super věc, že něco takového vůbec jde. Maminka mojí babičky umřela ve 35 letech po potratu, který jí provedla ukrajinka tajně. V té době to jinak nešlo. Co se babička naplakala a kolikrát říkala, kdyby tenkrát byla antikoncepce.
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Re: Vasektomie - jak to vnímáte psychick... Pavla 21.2.2014 9:38

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.