Fíha, Terina se rozdělila, gratuluju!!!
Parádní zpráva. Taky jsem lačná po detailech zrození
Ano, i já můžu přidat elaboráty na téma nespavé vs. spavé děti stejných rodičů se stejným přístupem. První půlrok Fojtíka jsem záměrně v tomto směru vymazala z paměti. Špatně, resp. málo, spí dodnes, ale už dávno nepotřebuje naši asistenci. Ostatně naučit děti otevřít lednici, vytáhnout jogurt a podat si lžičku hodnotím jako jedno z nejlepších životních rozhodnutí
. Při představě, že mě dítě od dvou let budí v 6 ráno řevem "kakajíčkooo" (a že takové znám osobně), mi naskakuje husí kůže. Ale to jsem někde jinde.
Marťo, dobré zprávy s okem! Držím palce ať se všechno hojí jak má a léčba úspěšně pokračuje! Mike je mazel
Káťo, škoda že to, co jste viděli, připomínalo spíš ragby
. Jinak je baseball vcelku mírumilovný sport. Hlavně že si to Banderas užil, mám i dokumentační fota, přeci jen první turnaj je jen jednou v životě ;-). Chystám ti mail!
Milado, co všichni máte s čekáním na Červenku, když je to u nás 9 let stará kniha? To nějak nechápu... Myslím ten humbuk jen proto, že ji vydalo jiné nakladatelství??? Mám ji přečtenou několik let a mě osobně zatím uchvátila úplně nejmíň.
Ovšem i já se chystám do knihkupectví. Začínám svůj vztah ke knihám nazývat obsesí. Chodím do knihovny, v antikvariátu mám VIP status a stejně se mi tu hromadí i nové kousky. O těch ve čtečce nemluvě. Bohuš je naštěstí tolerantní a s láskou přitlouká další police
Víc si nepamatuju, ale všechny zdravím