Re: Při jaké činnosti vám praskla voda nebo se rozjely kontrakce?
Ahoj Mish, uz jsem si na tebe nekolikrat vzpomnela, vedela jsem, ze mas termin v breznu, tak jsem si rikala, jak jsi na tom... tak je mi lito, ze takhle:(. Asi se na tom podepisuje i to, co jsi behem tehu zazila, uz holt neni moc sila, vid:(. Moc drzim palce, at to dopadne brzo a dobre, myslim, ze ten hamilton by mohl pomoci a urcite se nevylucuje s tim, ze pak porodis prirozene bez zasahu (i kdyz chapu, jak to myslis, ze proste hamilton uz zasah je - ale po nem, mysleno kdyz pominu jeho, tak to pak jde i bez zasahu a prirozene). Jinak na tvou otazku neporadim, bohuzel... PS: Chces-li o tom psat, jak to u vas dopadlo? Stihl se rozvod? A jste mezi sebou v pohode aspon v mezich moznosti? Nejsem tu ted tak casto, tak se omlouvam, pokud jsi to tu psala... Zachytila jsem akorat to stehovani - bydlite vsichni tri, nebo jsi se ty odstehovala?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.