Vlasinko, já zkušenost mám. Dávám je na okno každý rok. Nejdřív jsem je kupovala na www.proalergiky, ale tam jsou šíleně drahé a navíc ten rozměr je asi o 3 cm menší, než potřebuju, takže jsem ze dvou sítí vždycky musela sešitím udělat jednu a to se teda fakt prodražilo. Lepím to k oknu kobercovkou, protože ty proužky, které k tomu dávají, jsou k ničemu - foukne vítr a síť je dole. Teď už ale nekupuju speciální sítě, ale v Baumaxu nebo v Obi koupím bílou netkanou textilii a nastříhám to na rozměr okna a dám to tam. Struktura té látky je úplně stejná (já v tom alespoň rozdíl nevidím) a účinek je stejný. Opravdu to pomáhá a v klidu se vyspíš, jen z okna nic nevidíš. Jestli to chceš do rámů, tak firmu neporadím. Ale možná by Ti to udělal někdo, kdo dělá ty proti hmyzu, jen tam dají tu netkanou textilii. Budeš jí muset stejně každý rok dávat novou.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.