22.4.2014 23:07:08 Yuki 00,03,07
Re: Mala "violistka" - tentokrat v jinym tematu...
no vidíš, občas je lepší děcku i věřit :)
mám taky hodně vytížený děti a když je toho na ně moc, tak je prostě nechám doma, pár dní, týden, jak uznám za vhodný.
Gympláka tak max 2 dny, pokud fakt nevidím důvod, ale prsotě někdy je unavený, tak ať se dospí, odpočine, dovolí si vypustit, pak to musí dohnat, to ví
mladšímu je 11, má hodně náročný dojíždění do školy, nedávno byl doma týden, prostě proto, že se mi zdál bledý, unavený, zapomínal, co kde nechal (víc než jindy) a nic se neděje. Musí dohnat angličtinu, takže když je doma, dělá si sámdalší strany v pracovním sešitě a občas zavolá spolužákům, kam došli.
učitelce jsem řekla, že ho takto občas nechám doma, nikdo proti tomu nemůže nic mít. Zdraví je to nejdůležitější
když jsem nutila kluky chodit do školy, že jim nic není a je to "jenom" únava, u obou se mi to vymstilo v podobě tři týdny trvající lehce zvýšené teploty, únavy ještě větší i doma a všeobecné nepoužitelnosti. Sama s tím mám zkušenost, prošla sjem si tím taky, v prváku na gymplu - nic mi nebylo, naši mě nemohli omluvit víc než dva dny, doktorka mě nechala doma dva dny jako simulanta a pak sjje mbyla doma tři týdny a pořád mi nic nebylo, jen jsem prostě nemohla
Odpovědět