| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Nosní mandle

30.4.2014 20:54:08 Marketa.lib

Re: Trhání nosní mandle u dospělého

Zdravim, vcera jsem byla na odstraneni nosni mandle, je mi 27 let, taky moc nechapu,jakym zpusobem se muze znova objevit, ale jsem moc rada, ze jsem sla. Zatim nevim, jak moc mi to pomohlo, je kratce po, ale mela jsem strasne zdravotni problemy predtim, nikdo nedokazal urcit co mi je, stale ryma, zahleneni, stale anginy, nevim jak dlouho tu nosni mandli jsem mela, ale problemy se zahlenenim a stalou rymou trvaly tak tri roky s tim, ze se to stale zhorsovalo...to vse zpusobila nosni mandle, jak mi rekl doktor, ktery na to jako jediny prisel za tri roky staleho navstevovani ORL. Tedy jestli mohu, doporucovala bych jit co nejdrive na odstraneni, nez Vam to bude delat komplikace se zdravim. Neni to nic hrozneho, za dve hod jsem sla domu, jen unavena trosku bolest v krku, ale to prejde...tak preji hodne zdravi
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
Téma: Trhání nosní mandle u dospělého Boubí 2.4.2012 16:27
*Re: Trhání nosní mandle u dospělého Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 2.4.2012 16:44
**Re: Trhání nosní mandle u dospělého Boubí 2.4.2012 17:8
*Re: Trhání nosní mandle u dospělého Beruška+J02A07T10 2.4.2012 17:7
*Re: Trhání nosní mandle u dospělého brabenec+Adélka 2.4.2012 17:14
**Re: Trhání nosní mandle u dospělého Katka +3 2.4.2012 17:15
**Re: Trhání nosní mandle u dospělého Boubí 2.4.2012 17:30
*Re: Trhání nosní mandle u dospělého ...neviditelná... 2.4.2012 19:22
*Re: Trhání nosní mandle u dospělého Marketa.lib 30.4.2014 20:54

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.