Re: našpiněné oblečení
u nás je to tak, pokud věci z venku jsou ve stavu, že se ještě dají vzít - to je většinou jen u nejstaršího syna - tak si je pověsí na věšák - mají v pokoji za dveřmi takovou tu kovovou tyčku z ikey a na ní každý asi 4 věšáčky, na jednom má syn tepláky na doma a triko na doma, na druhém kalhoty a triko do školy + mikina a na třetím případně mikina a kalhoty na ven.. to stejné prckové, ale ty mají z venku většinou na vyhazov..
občas jsou líní to pověsit a vrší mi to na židly, a nejvíc nejstarší, to ale nadávám a nutím roztřídit..
já tričko nosím denně jedno čisté, mikinu či svetr do práce dle stavu.. tak 1-3dny, pak letí do špíny, kalhoty střídám, a ty rozešpiněné (našpiněné mimochodem dnes také tady slyším poprvé) dávám na věšák, který máme v obývací místnosti, visí na něm i bunda, mikina.. kalhoty prostě složím přes sebe a položím na výstupek na deštníky, stejně tam žádné nemáme..
bundy nám visí na věšáku za dveřma, mikiny dětí i naše jsou buď na věšáku hned u botníku, nebo na tom v obýváku, případně děti je mají u sebe...
občas to taky projedu a prostě nahážu do špiny, ale přijde mi zbytečné házet do špiny na praní třeba triko, co má syn od 18 do 20h n a sobě...
ale už mi to nepřijde čisté nato, abych to vracela do skříně.
Odpovědět