Oni totiž některé maminky považují za normální,že za dospělé synky všechno udělají a zařídí,protože syn to "neumí".Takový exoti bydlí vedle nás.Jemu je 24 a neumí ani sám dobít kredit na mobil,protože to mu vždycky zařídí matka.Kluk blbej jak necky.Ne,není mentálně retardovaný.Občas když slyším co všechno neumí,protože to za něj dělá matka,kleplo by mě.Nedej bože aby si ho některá vzala,lituju ji už předem.Jo a nejlepší na tom je,že když jsem jeho matce kdysi řekla,jestli by mu neměla nechat trochu samostatnosti,že si kluk ani neumí udělat čaj,tak se mi dostalo velmi inteligentní odpovědi,že proč by se staral a měl něco umět,když se o něj přece jednou bude starat manželka,od toho manželky přece jsou.Ten jestli si někdy najde ženskou,bude to stejná blběna jako on,protože nikdo s normálním myšlením si snad něco takového ani nemůže nastěhovat do bytu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.