17.6.2014 20:57:08 Linda V.
Re: .
Ahoj holky, zdravím. U mě všechno ok, občas se mi zdá, že už trošku začínám cítit pohyby, je to teda takové nezvyklé bublání, ale myslím, že by to tak mohlo začínat
Dnes jsem 18+1, ze začátku mi to strašně pomalu utíkalo, teď si říkám, že už jsem skoro v polovině.
Minulý týden jsem byla v poradně, doktorka trochu nadávala, že chodím málo, možná jsem to sem psala, ani nevím. Vlastně jsem byla teprve potřetí, no vtloukala mi do hlavy, jak je to důležité. Udělala mi ultrazvuk (ani jsem v to nedoufala, protože na stránkách i na vývěskách na chodbě je všude psáno, že v těhotenství dělají jen 3 nebo 4 neplacené, další si můžeme zaplatit). Ale říkala, že zkontroluje srdíčko, poslouchala jsem ho nahlas. Děťátko bylo otočené páteří, jinak se jen tak v rychlosti podívala a objednala mě na velký ultrazvuk a do další poradny na 10. července. Tak přemýšlím, jestli si náhodou nenechám říct, jestli je to holčička nebo chlapeček, i když je mně to fakt jedno a mám strašnou touhu to dopředu nevědět, ale jsem už strašně napnutá
Asi by bylo nejlepší, kdyby to nebylo vidět
Chci se zeptat - chodí s vámi na ultrazvuky manžel?
Odpovědět