| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : červenec 2010

Středa

Ahoj holky,
omlouvám se, že se neozývám, i když nechodím do práce - už jen do zítřka - tak nic nestíhám. ~;)
Ale pozor: Založila jsem si víceméně nedobrovolně účet na FB, tak hluboko jsem klesla. ~t~ Ale nijak jsem se s ním blíže neseznamovala a ani to do budoucna přehánět nehodlám, ale zkusím si vás postupně dohledat. ~;)
Mně už je o hodně líp, především už se trochu vyspím, zvládám spát na "poloboku", na zádech to pro mne bylo nepředstavitelné peklo. V pátek už jdu makat - no že by se mi chtělo..., dnes a zítra mám s Tobim nějaké doktory a jiné akce. T. má pár týdnů suchý kašel, s největší pravděpodobností je to alergie, ovšem na alergologii nás vezmou za x měsíců, dětská mu zatím dala Aerius a já zvažuji, jestli zůstat u homeopatického Drosetuxu a/nebo Stodalu nebo nasadit Zyrtec...
Lenulko, pomalý hrnec už mám nějaký rok doma (já jsem taková ulítlá na tyhle kuchyňské hračky ~:-D), moc jsem toho zatím nezkoušela, ale docela spokojenost.
Tak si užijte oslavu a hodně sil do příprav! ~;(( Jo, a prosímtě, až bys někdy měla chvilku, pamatuji se dobře, zmiňovala jsi se před časem, že grilujete na kameni - nebo ne? Pohrávám si s myšlenkou, že bych na chajdu (nebo spíš boudu ~t~) pořídila ten "grilovací kámen" nad ohniště místo klasického grilu. Ceny jsou ale hodně různé a také materiály, nejčastěji žula nebo lávový kámen, cenově bych to viděla spíš na žulu, ale nevím, co si o tom myslet, jestli to fakt funguje rozumně nebo je to vyhazování peněz.
Jani, koukám, že také jedete v alergiích. Ale mně třeba na alergu řekli, že jsem čistá podle těch kožních testů a přitom mám skoro 30 let rýmu, něco jako astma, ekzémy atd., takže si zase tak moc nebuď jista, že vám řeknou, na co ty alergie máte. ~d~
Luci, ty se fakt nenudíš. ~6~ A co to Kaččino ouško? ~;((~;((~;((
Jo a Šárka - je hrozný flákač, na gymplu jí už nestačí to, co pochytí ve škole a učit se jí moc nechce, čekáme buď pár dvojek nebo možná i trojku z angliny - a nebo bude nějaké nečekané překvápko v podobě něčeho horšího... Uvidíme. Samé jedničky u nás skončily rozloučením se základkou.
No nic, letím do školky, moc vás všechny zdravím! ~3~~3~~3~

Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Greátka slaví narozeniny!!!!!!!!!!!!!!!!... Lenulka+Luci 02+Adam 7/10 3.6.2014 14:10
*Re: Greátka slaví narozeniny!!!!!!!!!!... luc4+J/01+K/10 4.6.2014 8:51
**streda luc4+J/01+K/10 4.6.2014 8:56
***utery luc4+J/01+K/10 10.6.2014 9:6
****Re: utery ChemicalJane + 4 10.6.2014 12:34
*****Re: utery luc4+J/01+K/10 17.6.2014 9:2
******Re: utery luc4+J/01+K/10 17.6.2014 9:8
*******Re: utery ChemicalJane + 4 17.6.2014 10:39
********Re: utery Lenulka+Luci 02+Adam 7/10 17.6.2014 14:10
*********Středa Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 18.6.2014 15:24

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.