Ahoj holky,
omlouvám se, že se neozývám, i když nechodím do práce - už jen do zítřka - tak nic nestíhám.
Ale pozor: Založila jsem si víceméně nedobrovolně účet na FB, tak hluboko jsem klesla.
Ale nijak jsem se s ním blíže neseznamovala a ani to do budoucna přehánět nehodlám, ale zkusím si vás postupně dohledat.
Mně už je o hodně líp, především už se trochu vyspím, zvládám spát na "poloboku", na zádech to pro mne bylo nepředstavitelné peklo. V pátek už jdu makat - no že by se mi chtělo..., dnes a zítra mám s Tobim nějaké doktory a jiné akce. T. má pár týdnů suchý kašel, s největší pravděpodobností je to alergie, ovšem na alergologii nás vezmou za x měsíců, dětská mu zatím dala Aerius a já zvažuji, jestli zůstat u homeopatického Drosetuxu a/nebo Stodalu nebo nasadit Zyrtec...
Lenulko, pomalý hrnec už mám nějaký rok doma (já jsem taková ulítlá na tyhle kuchyňské hračky
), moc jsem toho zatím nezkoušela, ale docela spokojenost.
Tak si užijte oslavu a hodně sil do příprav!
Jo, a prosímtě, až bys někdy měla chvilku, pamatuji se dobře, zmiňovala jsi se před časem, že grilujete na kameni - nebo ne? Pohrávám si s myšlenkou, že bych na chajdu (nebo spíš boudu
) pořídila ten "grilovací kámen" nad ohniště místo klasického grilu. Ceny jsou ale hodně různé a také materiály, nejčastěji žula nebo lávový kámen, cenově bych to viděla spíš na žulu, ale nevím, co si o tom myslet, jestli to fakt funguje rozumně nebo je to vyhazování peněz.
Jani, koukám, že také jedete v alergiích. Ale mně třeba na alergu řekli, že jsem čistá podle těch kožních testů a přitom mám skoro 30 let rýmu, něco jako astma, ekzémy atd., takže si zase tak moc nebuď jista, že vám řeknou, na co ty alergie máte.
Luci, ty se fakt nenudíš.
A co to Kaččino ouško?
Jo a Šárka - je hrozný flákač, na gymplu jí už nestačí to, co pochytí ve škole a učit se jí moc nechce, čekáme buď pár dvojek nebo možná i trojku z angliny - a nebo bude nějaké nečekané překvápko v podobě něčeho horšího... Uvidíme. Samé jedničky u nás skončily rozloučením se základkou.
No nic, letím do školky, moc vás všechny zdravím!