5.7.2014 12:46:05 Winky
Re: Berete v létě děti do práce?
v létě ne, nepracuju. Ale když jsem měla v průběhu roku kurzy, tak asi 2x jsem s sebou jedno dítě vzala (obě to by nešlo, pošťuchovali by se, v jednom to lze). Šéfovi jsem to řekla, frekventanti nic nenamítali.
Jo a jednou jsem měla hodiny AJ v mateřském centru, kde idea byla dát děti hlídačce (já i studentky) a věnovat se studiu angličtiny. No, hlavní problém bylo moje dítě, nechtělo být ve vedlejší místnosti když vědělo že já jsem na dosah. Takže postupně jsme usoudily, že to zvládnem bez hlídací paní - byly jsme v herně, děti se kolem nás batolily a my jsme se celkem slušně zvládly učit (pravidelně u toho některá z nás kojila
), byla to ale dohoda všech a pochopitelně vyhovující prostor.
Když učím doma, tak většinou v čase kdy děti doma nejsou nebo s nima někdo je, ale pokud jsou, tak jim na tu hodinu pustím pohádku a jsou zalezlý a hodný. Osm hodin by ale nedali.
Já jako dítě si pamatuju že jsem byla u mámy v práci párkrát (kancelář výrobního podniku), v létě jsem chodila do jejich kantýny na obědy. Problém jsem měla spíš já, protože jsem si nechtěla povídat s máminými uštěbetanými kolegyněmi
, jsem byla taková plachá
Odpovědět