| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : červen 2014

6.7.2014 17:07:07 Kikoš

Ahoj

Ahoj holky, nebyla jsem na drátě, tak píšu až teď. Viktorka se nakonec přihlásila sama půl hodiny po půlnoci 1.7.2014, kdy mě probudila pomalu odtékající zátka a hned jak jsem vyskočila z postele, tak jsem měla kontrakce po 4 minutách. Po dvou vyvolávaných porodech jsem byla jak prvnička ~:-D
Sedli jsem do auta a v jednu jsem byli na příjmu, pak jsme si prošli vším, co už tu všechny máte za sebou a v 05:14 hod. se nám narodila Viktorie, 48cm, 2980g ~p~

Manžel dorazil domů asi v půl osmé a nic netušící děti probudil tou novinou!
Domu jsme šli v pátek a včera jsme měli velkou zahradní párty, kde se Viktorka řádně zapila (samo já nealkem ~t~ ), tak teď teprve začnu odpočívat.

Tak jsem také rádi, že už to máme všechno za sebou a teď jen nevěřícně koukám na ten náš poslední uzlíček a při psaní těchto řádek mi tečou slzy po tváři - jo holt hormonům neporučíš...
Odpovědět
Průběh diskuze (5 názorů)
Ahoj Kikoš 6.7.2014 17:7
*Re: Ahoj Zuzaniela 7.7.2014 12:22
**Re: Ahoj Larinka+3svišti 7.7.2014 18:22
***Re: Ahoj Miri+L&M&K 7.7.2014 18:45
****Re: Ahoj Miri+L&M&K 8.7.2014 11:29

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.