20.7.2014 7:52:16 Limai
Re: Chtěli byste nahradit úmyslně zničenou věc?
Kudlo já jsem neměla na mysli situaci včerejší s plavkama,když jsem psala,že mám zkušenost,kdy matka dovolila dítěti úmyslně zničit naši věc,ale jinou.Že by včera řekla dětem,že mají do plavek vystřihout díru,o tom pochybuji.Šlo tenkrát o něco jiného,koupila jsem dceři panenku s nádhernýma dlouhýma vlasama,líbila se nám právě hlavně kvůli nim,protože ta panenka měla vlasy tak krásně udělaný,že se to u panenek jen tak nevidí a za nějakou dobu jsem zjistila,že panna má vlasy ostříhaný nakrátko.Ostříhala jí je neteř-ségra jí to dovolila,že je panně může ostříhat!!!Tak to jsem taky zuřila,a ségra se hájila tím,že si myslela,že je to jejich panenka.Prdlačku,myslet si to nemohla,protože takovou ani podobnou pannu vůbec neměli,tak si ji nemohlo splést!!!A to ještě sváděla na to,že panenku našli válet se na písku!Tak to mě tehdy taky strašně naštvalo,jak si někdo může dovolit říct holce,že může ostříhat vlasy cizí panně.Dospělák!To je jak kdybych synovi řekla,aby si vzal kladivo,a šel kamarádovi rozmlátit autíčko,jen tak pro zábavu.Jinak dceři bude zítra jedenáct.
Odpovědět