ano,mluvíme o tom v podstatě každý měsíc,stále dokola, na pár týdnů se situace uklidní a pak se to v něm opět nahromadí a vybouchne... Jak už jsem napsala,já si plně uvědomuji naši odlišnost a nesnažím se ho změnit, nepovedu s ním nikdy plně uspokojivý sexuální život,ale mnohem víc si cením jiných věcí v našem vztahu. On si taktéž uvědomuje,že jeho sexuální život nebude vedle mě nikdy uspojivý,ale neustále se mě snaží změnit... Navrhnula jsem mu i možnost uspokojit svůj sex. apetit jinde,nechce... chápu...ale já už jsme z toho značně zoufalá, sex se pro mě stal povinností. Už z toho opradu nemůžu. Navíc mě ty hádky strašně ničí, a ničí i náš vztah i to co fungovalo...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.