2.9.2014 13:23:02 terapeutka
Někdo nám asi likviduje kočky
Už přestávám věřit, že je to nešťastná náhoda, během posledních dvou let jsme přišli o 5 koček
V červnu jsem si přivezla dvě koťata (č. 6 a 7) a od včerejška nám opět jeden kocourek chybí- je to prcek, pětiměsíční kotě, dosud se netoulal, drželi se se ségrou jen u domu (spí ve stodole). Od včerejška hledáme, voláme, kotě nikde, jen osamělá kočička mňouká na schodech (lehávali tam vždy spolu).
Nechápu, kam ty kočky mizí. Frekventovanou cestu máme víc jak kilometr od domu, čili sražení autem je nepravděpodobné. Bydlíme v okrajové části obce, v sousedství jsou v podstatě jen tři domy, všichni sousedé věděli, že jde o naše kočky. Až na ty poslední prcky byly všechny kočky i kocouři vykastrovaní, pravidelně odčervení, drželi se u domu, ale najednou prostě postupně zmizeli... nikdy žádná kočka nepřišla domů pomlácená, postřelená, žádnou jsme nenašli mrtvou.
Manžela má podezření na psy od jedněch sousedů, ale to se mi moc nezdá, jsou to border kolie, to přece nejsou žádní "trhači"... navíc se mi nechce věřit, že by kočka neutekla někam na strom (těch je tady spousta).
Ach jo, už se bojím pořídit si další kotě, že taky "zmizí"
Odpovědět