Je to fakt otřesné...a protože jsem toho tenkrát byla plná a strašně naštvaná, svěřila jsem se kamarádkám a SMSku jim přečetla. Vyslechla jsem si pár opravdu i sprosté komentáře na tchánovu adresu ... Vztah s tchánem máme křehký a neosobní...takže jsem to ani nekomentovala, to spíš on si k synovi tím zavřel naprosto cestu - takový poslední hřebíček do rakvičky. Na jednu stranu velmi starostlivý otec rodiny a na druhé straně je schopný vyloučit "nežádoucí" ze svého středu .
Kdyby to bylo doopravdicky a syn ten problém měl, určitě by mu tahle SMSka ublížila 1000x víc...však po podobných akcích se dokážou děti i zasebevraždit , když je nepřijme ani jejich nejbližší rodina.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.