Pokud ten někdo má ty děti jen 7dní v roce, chce to vědět předem(někdy v dubnu) termín je konzultován, obě strany souhlasí, není tak starý....je mu kolem 50-60let....a zavařování je mu přednější... a děti mi místo lesa, vody, kola, pískoviště, výletu...jedno co...odloží na dopoledne k PC a odpoledne k PC. Byť 7dní v roce, VADÍ MI TO A HODNĚ!!!!! To jsem mohla přijít v 12h dom a jet s nima na koupák či kolo na celé odpoledne sama.
A prostě už je mi to jedno, jí ty roky utekly.....¨
A představila jsem si unavenou Zufi ze školy, která letí ze školy do školky, vyzvedne 4leťáka a vrazí mu na odpoledne tablet......a chápu, že si i ona chce orazit,ale snad může dceřui říci, že už na to nestačí ne?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.