Mishulo, ja uz se tim nestresuju. U nas uplne stejne. Chvili jsem mela pocit, ze se trosku rozjedla - koji se co chvili, ale porad je to hubenour. O vikendu krasne jedla i masozeleninove prikrmy - tentokrat sklenicky - nechtelo se mi na navsteve s necim patlat. Snedla vzdy pulku sklenicky! U nas nevidane mnozstvi. A ted doma moje jidlo uz zase ne. Nevim, zda je problem v mixovani ci cem. Podle me je to stejna nejedla neslana hmota az uz domaci nebo ze sklenicek.
Jinak uz dlouho to vypadalo, ze se rozleze, porad peruje na kolinkach, obcas jeden dva krucky dopredu, ruzne akrobaticke kousky na trech, dela "strechu", seda si - parkrat uz i rovne... a ona se najednou dnes misto lezeni rozplazila. Ale co me trapi, ze asymetricky. Zabira jen levou ruckou a levou nohou, o prave se jen zapira. Vypada to skoro, jakoby byla ochrnuta. Nesetkaly jste se s tim nekdy? Je to bezne, ze v prvnich dnech plazeni se deti pohybuji takto asymetricky? Srovna se to behem par dnu? Jak jsme rehabilitovali tu predilekci, tak mam z kazde asymetrie des. Tesila jsem se, ze zacne lezt - lezt snad asymetricky ani nejde a pri lezeni se spousta motorickych nedorazu dotahne. A ona takhle. :-(
Musim ji ale take pochvalit - vypada, ze udelala velky mentalni pokrok. Uplne jinak a lepe ted reaguje na zname lidi a mista, krasne reaguje na sve jmeno, mnohem kreativneji si hraje, naucila se SAMA V KLIDU USINAT V AUTE!!!, 2x mi usnula i v kocare, doma v posteli uz uspavame dokonce bez zavinuti (do kocarku stale ukojuju a zavinuju). Naucila se tedy konecne poradne jist - otvirat pusu a polykat, ale o to vic ci vybira, co bude a nebude. Celkem ji jde jogurt, zbytek, vcetne ovoce, je des.
Nedavno jsem ji vyzvedla nove udelany pas a kdyz polozim vedle sebe pasovou fotografii jeji a jejiho starsiho brasky (obe porizene presne v pul roce), tak jsou temer k nerozeznani. Kdyby nemela na tricku kanyrek, tak si je na te cernobile fotce skoro spletu. A to maji sebou v tomto veku 2kg rozdil.
Chodime plavat a presto, ze je tam nejmensi, nejhubenejsi a zimou nejpromodralejsi mimino, tak se ji to nejvice libi. Chodime i se starsim synem a myslim, ze se zvladne potapet drive nez on.