Re: Rozhodnutí neresuscitovat bez souhlasu rodičů.
Rodiče osobně podrobně seznámeni se závažností stavu dcery, nepříznivou prognozou, včetně další očekávání vývoje. Probrány podrobně všechny možnosti řešení včetně variant domácí či ústavní péče, stejně jako zajištění výživy i ventilace. Vzhledem k tomu, že dle názorů lékařů JIRp (..., ..., ...) další rozšiřování již nemůže zvrátit ...
S rodiči domluven překlad holčičky do místa bydliště nemocnice ... Diskutováno i jejich přání o ev. propuštění do domácí péče s vědomím všech rizik. Do jejich případné změny rozhodnutí však zatím platí varianta překladu do ..., bez provádějí stomií.
Zapsal a rodiče informoval ... Zpráva je ze začátku dubna. Rodiče mají holčičku doma od 9. dubna.
Maminka mi říkala, že jim jen řekli, že nevědí, co holčičce je, ale že vycházení ze zkušeností. Já jsem byla se synem v té samé nemocnici. Mám v propouštěcí zprávě ten samí úryvek o informovanosti a že se probralo, kdesi, cosi. V reálu mi doktor (který je mezi temi třemi), řekl, mezi dveřmi do pokoje, že syn je postižený a nejlepší by bylo dát ho do ústavu.
Odpovědět