| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Impetigo

19.10.2014 15:04:31 Limetka

Pamykon na Impetigo?

Mám impetigo už podruhé. Poprvé jsem měla to "štěstí" minulý rok na Vánoce a jelikož doktoři mívají zavřeno, šla jsem s tím na pohotovost už s vlastní diagnózou, internistka mi na moje vlastní přání napsala celková antibiotika a pak jsem to stejně ještě asi 3 týdny léčila Framykoinem. Jenže teď to mám znova, žádné tablety s antibiotikem doma nemám a už týden to mažu Framykoinem a moc to nepomáhá, spíš se to nerozlézá víc. Mám doma z dřívějška nosní kapky Pamycon. Myslíte, že by bylo možné to jím omývat/stříkat? Já myslím, že jo, jelikož je obojí pouze na zevní použití. Antibakteriální mýdlo používám též, ale bohužel to nestačí. A bohužel tuhle radost mám proto, že jsem moc dlouho používala nosní kortikosteroidy a hlen jsem často plivala pusou - a už to bylo. :-(
Odpovědět
Průběh diskuze (1 názorů)
Pamykon na Impetigo? Limetka 19.10.2014 15:4

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.