21.10.2014 19:53:21 Winky
Re: "Říkání" si o sex u cizích lidí
nj, pokukovali jsme po sobě, věděli jsme že jsme nezadaní. A byl pro mě "přijatelný", takže když se pokusil o líbání atd, přidala jsem se
.
A nebyl to kolega se kterým sedím 8h, každý jsme pracovali v jiném provoze velkého podniku, když jsme se nechtěli potkat, nemuseli jsme, i u toho oběda by to šlo se minout. Jinak drby samozřejmě byly (v té práci), ale v té době mi to bylo u zadele. Naopak to nabudilo ještě jednoho kolegu k dobývání mě
, tak jsem je pak prostřídala
(ale taky - tenkrát jsem stejně nepředpokládala, že v té práci vydržím 5 a více let, prostě v mládí má člověk jiný prioity, takže nějaký nabořený vztahy na pracovišti bych řešila odchodem z té práce, nevadilo by mi to, dneska se člověk rozmýšlí jinak, to je jasný).
Nebo třeba s jedním "kamarádovým kamarádem" jsme se nějak sblížili u vína, pak jsem ho odmítla ale potkávali jsme se dál, no a jednou jsem měla splín a zavolala mu, jestli nedokončíme co jsme tehdy začali, přijel obratem
. Dneska splín zapiju vínem, pokecám s kámoškou nebo si jdu normálně lehnout :-D, doba pokročila :-D.
Odpovědět