5.11.2014 21:04:46 Ráchel, 3 děti
Re: Detske lasky
Tak to je jiná, když jste v zahraničí. Jen bych dávala trochu pozor, abyste z toho nedělali zbytečně víc, než to je - protože až to skončí (což se s největší pravděpodobností stane), tak by to bylo o to složitější. Tím ale neříkám si z toho dělat legraci nebo to nějak shazovat, vůbec ne. Já dokonce synovi kdysi pomáhala s výrobou valentýnky
Teď je v osmičce, ale letos přešel na jinou školu, tak se už nevídají... Bylo to zcela nevinné, ani se nescházeli mimo školu. On ji roky udolával, od 2. třídy jí dával ty valentýnky, vozil jí dárečky z cest apod.
Zezačátku ho odmítala, ale pak prý podle syna "zjistila, že je to pro ni výhodný"
My Valentýna odmítali slavit, ale syn nás donutil.Nutí muže, aby mi kupoval kytku, po mě vyžaduje dort ve tvaru srdce apod. Jeden rok jsem byla nemocná, tak jsem mu řekla, že jestli chce něco slavit, tak ať nachystá jídlo sám. Udělal z lískového těsta minipizzy ve tvaru srdce... Je to dva roky měli před Valentýnem v Tescu akci - bonboniéra Milka+přívěsek srdíčko Swarovski asi za 150,-. Byl nadšen: "Dám jí to srdíčko a čokoládu sežeru!" Jak pravil, tak taky udělal... Loni jí zase chtěl poslat kytky domů donáškovou službou, ale měli zrovna jarňáky a vyvolená byla v Alpách... On je fakt romantik
Odpovědět