Určitě tohle řešte přes dr. Zvážila bych i zavolání na pohotovost a nasazení Dithiadenu. Moje dcerka na tom byla šíleně. Měla dva roky a osypaná byla tak, že měla neštovici vedle neštovice, horečky... Genitálie jsem jí mazala Imazolem. Holka nám probrečela x dní a nocí a stále se vysypávala, pediatrička pořád říkala, že to máme vydržet a bude líp... nakonec jsem jí ji přivezla ukázat, "spráskla ruce", předepsala nám koňské dávky Dithiadenu s tím, že se po něm má vyspat a že omezuje nějak výsev... Holka po něm padla do postele a spala jako budulínek a my s ní... od té chvíle se začala výrazně lepšit. Takže já radím jít s ní k dr. a pokud nabídne Dithiaden tak vůbec neváhat a brát
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.