řešila jsem teď nějaké potíže s naším psem (Parson Rusell Teriér), byla jsem u dvou veterinářů a ačkoliv zase až tak počítat nemusím, tak 2500 tisíce za čip na hormonální kastraci mě v první chvíli zaskočily, a taky jsem řekla veterinářce, tak ano, budu doufat, že se se mnou manžel nerozvede není to o tom, že by člověk tomu zvířeti nechtěl pomoct, ale v první chvíli to fakt překvapí, takže mi přijdou nefér názory, že si neměli pořizovat zvíře. Navíc, pokud nejsou žádné pořádné informace a prognóza může být nejistá. Já jsem úplně měkká, nechávala jsem léčit i papoušky, které jsem měla, stálo mě to v řadu tisíc a oba dva stejně zemřeli. Člověk si na tu myšlenku zvykne, taky nás čekají další 3000 za kastraci, ale s tím už tak nějak počítám. Třeba má fakt jenom nějakou infekci, které se zvládne a bude líp
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.