16.12.2014 9:19:36 Marki88
Re: Vlastníte více než jednoho psa?
vlastním 6 psů a více :) zatím venku jsou jen dva ,zbytek máme doma,málo místa na gauči a v posteli :) Pes musí mít režim a důslednou výchovu,nedoporučuji lovecká plemena a velká do bytu a pro nezkušené lidi. My máme american bully,AST a křížence pita. Jsou to silní psy,kteří tvoří velice silnou smečku a ten kdo by k nám vlezl tak už nevyleze :) Tedka jak jsem těhotná ,tak to hned poznali a střeží si mě :) Nechcou ode mě odejít,mačkají se na mě. doporučuji při pořízení druhého psa myslet na jeho pohybovou náročnost a k čemu byl pes v historii vyšlechtěn .Nyní se všechny plemena berou jako společenská ,ale jejich vlastnosti a náročnost jsou stejné -ohaři milují práci,vodní psy vodu,ideální psy na gauč a společníci jsou fr.buldoček například .Chovatel Vám vždycky bude vychvalovat své plemeno ,že je TOP ,aby prodal-musíte vybírat mezi chovateli. Nepodporuji psy bez průkazu původu -ti co nemají průkaz původu,jsou prostě kříženci-ořeši-nikdy bych takového psa nekoupila a nepřivedla domů-i když ti "chovatelé"píšou ,že jsou po čistokrevných rodičích,je to nesmysl -tito rodiče museli být z chovu vyřazeni kvůli nějaké vadě-zdraví nebo povaha-tohle všechno zdědí toto štěně-i přes pevnou výchovu se mohou tyto vady objevit a budete mít problém a pes končí v útulku ,proto jsou útulky plné psů :/ Jestli chcete vděčného psa,vychovaného ,tak mžete zvolit psa z útulku,kde Vám pracovníci pomohou nebo do dočasné péče,sami máme takového psa doma-musí se vykrmit,ale je tak vděčná a nenáročný na všechno,že o něm ani nevíte,chce se jen mazlit ,tam kde ho dáte zůstane jen at jste s ním :)
Odpovědět