Milá děvčata, doufám, že se neurazíte když se k vašim problémum vyjádří muž. Vše co píšu je z vlastní zkušenosti. Také jsem prožil co mnohé z vás popisuji. Ačkoli sem vysokého věku dělám si to denně. Erekce už není pevná ale orgasmus přichází snadno. Váš problém je v komunikaci. Když píšete že se s vámi manžel nechce bavit vidím svoji bývalou jak má ruce v bok a ptá se mně jestli s ní budu mluvit nebo ne. Nechtěl sem, ale honit sem musel. Po několikátém přemlouvání k sexu s ženou jsem zvolil onanii. A věřte že nejlíp sem se udělal když mně nachytala, nebo když se vedle mně koukala na televizi. Rozvedli jsme se. Důvodem nebyla onanie, ale to že jsme si nerozuměli. Onanie byla jen důsledek. Poradím vám, vemte mu ho do ruky a dotáhněte to až do konce. Udělejte mu orál, až dojde z práce a najde vás s rukou vkalhotkách určitě se podívá až do konce a přidá se. Pokud toto nezabere rozveďte se.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.