Re: Nedobrovolný nástřih hráze není porušením práv ženy
Bych panu soudci nastřihla pytlík. Rodila jsem bez nástřihu, měla jsem v porodním plánu uvedeno, že upřednostnuju přirozené natržení, nikdo mi nástřih nevnucoval, i když dítě bylo do šnůry zamotané fest (dítě zcela v pořádku). Jo, natrhla jsem se až ke konečníku, což byl hlavně důsledek klasické polohy (nechtěla jsem jí, ani mi nebyla vnucována, prostě se to tak nějak semlelo) a toho, že jsem blbě tlačila. Ale raději tohle, než nástřih, který by tomu vůbec nemusel stejně zabránit. Zahojilo se to rychle a krásně. Bohužel v tomhle případě nedokážu věřit, že tam důvod skutečně byl. Vždycky budou tvrdit, že tam šlo o život, aby se obhájili. Doufám, že paní uspěje s odvoláním.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.