26.1.2015 17:32:10 Yuki 00,03,07
Re: MODAFEN - proč lékárníci odmítají prodávat volně prodejný lék?
mně vadí už to, že Modafen v lékárnách vůbec nemají, když už ho mají, tak prodají jedno balení na měsíc. Takže když ochořím já i manžel a oběma nám Modafen zabírá, tak si nemůžeme jen tak zajít ten Modafen koupit. , dva nám nedají
přitom na Sovesnku je to volně prodejný lék,
je to jediná věc, která mi spolehlivě a rychle ostraní migrénu, stačí mi dvě tablety a mám klid, nezabírá mi na to nic jinýho z volně dostupných analgetik ani paralen, brufen 600, nezabere.
A modafen má málokterá lékárna u nás ve městě. Zajímavý je, že v PRaze na nádraží ho měli.
taky mi nikdo neřekl, proč mi zabírá zrovna ten Modafen na migr=énu, myslím, že prosrtě víc prokrví mozek tím, že roztáhne cévy, zvýší tlak
doktorce jsem to řekla, reakce na to byla taková, že mi dala brufen 600 s tím, že modafen s pseudoefedrinem je droga.
zas tak často to nepotřebuju, ale bylo by možná fajn zjistit, proč potřebuju rozproudit krev do hlavy, prč mě u migrény bolí ucho - podle fyzioterapeuta se mi nedokrvuje něco, navíc migrény souvisí u mě s krční pátreří - žádný vyšetření mi ale nikdo nechce udělat
a modafen v lékárnách nemají
teď je mi mizerně, jdu si na modafen na rýmu, , příští týden jede manžel an Slovensko, přiveze mi další, kdybysme tu překročili limit
Odpovědět