27.1.2015 8:07:12 Trojmatka
Re: Poradna
Ahoj,
Wendy - ad zub - pred tremi tydny mi zacala rust osmicka - do kosti, takze mi s tim nechteli nic moc delat - ze odsekani kosti a vyjmuti zubu nechame az na dobu po porodu. Tak mi jen Dr odrezala kus dasne a cele to vycistila - take s injekci a Paralen jsem si brala tri dny, protoze nejen zuby a pusa, ale i ucho me bolelo tak ze jsem moc nemohla spat. Ve tretim trimestru nemas ibalgin, ale paralen je povolen.
A proc Te s tim zelezem ted tak trapi? Nelezely ji nahodou vysledky par tydnu v supliku? Mohla s lecbou zacit o par tydnu drive, to jsem zvedava co s Tebou internistka udela, myslim ze moc moznosti nema (aktiferin?, doporuceni porodu s malou krevni ztratou?...). Hlavne mi prijde zbytecne se nekam honit, posledni dny mi je fakt nejlip v klidu domova
, max prochazka ale jezdit se mi nikam nechce, i deti ted jezdi vic autobusem nez drive - denne je vyzvedavat z krouzku a kazdeho v jiny cas je nad me sily ted.
Uz se nam terminy blizi, bricha obrovska, jsem zvedava kdo jak dlouho vydrzi. Me ted asi budou pozorovat casto kvuli preeklampsii v minulem tehotenstvi, tak jen doufam ze me kvuli tomu nebudou chtit jeste na ty posledni tydny hospitalizovat...
Modrinko, tak at neprenasis moc dlouho a rychly pohodovy porod preji
Odpovědět