1.2.2015 8:35:58 Filip Tesař
Nejkrásnější písničky o lásce
Padá na mě depka z témat o depresích, o náhradní rodičovský lásce, zvrácený rodičovský lásce, o neženáčích a nesvatbách.
Pouštím si k práci písničky, mám je seřazený tematicky do seznamů, no a páč jsem děsnej romantik, mám tam dlouhatánskej seznam písniček o lásce, ty největší pecky na začátku. Který jsou vaše nejvoblíbenější na tohle téma?
U mně: Sundej z hodin závaží (M. Tučný - Fešáci), Divnej sen (Rangers), Feleena z El Pasa (Greenhorns), Ta v bílé pláni (Klíč), Sarajevo (J. Nohavica)...
A protože nejdojímavější romantika je ta smutná, tak ještě nešťastný lásky a rozchody: Poslední náboj (M. Tučný), Blátivá stráň (K. Kryl), Zítra ráno v pět (J. Nohavica), Švorcák (Hop Trop), Adié lásko (Kapitán Kid), Pod křídly labutí (Pacifik), Svatební košile (Spirituál kvintet), Lásko má (Paběrky).
Nekamenujte mě kvůli tomu, že jsem folkař a poslouchám akorát vykopávky, šup sem s dalšíma, moderníma, jinožánrovýma, jo a neberte to jako valentýnský téma, lidi... je to jen pro potěšení. Sdílejme trochu bez tlačítka "share".
Odpovědět