21.2.2015 11:30:57 Grainne
Re: Jste tu někdo, jehož dítě nikdy nebylo na táboře?
Valkyro, pravda, moje rodina je stejneho nastaveni, jak ta puvodni, tak moje soucasna a chapu, moje prvni manzelstvi presne na tomhle rozporu nemohlo fungovat, nastesti sd pridaly i dalsi problemy, takze to...nehodici se...jsem mohla odskrtnout s cistym svedomim.
Ty se v tom ovsem placas docela slusne, skoro bych rekla, ze bys do te studene vody mela skocit a odbornika vyhledat...
Jo, jeste jeden poznatek ti predam, treba ti to pomuze....
Vedly se diskuse o AD, prvni varka mi nejak nesedla, citila jsem se oblbnuta a neresici. Podruhe jsem ovsem skoncila na JIP s peknym nervovym zachvatem, takze jsem se odhodlala vytrvvat, tedy jen od praktika, Cipralex a po par mesicich jsem zjistila, ze mi to naramne svedci, ze si zase prosazuju svoje, neresim pitomosti v dusledku neustaleho semilani zbytecnych scenaru a klidne se pohadam a vubec, jsem to ja, se vsim vsudy.
To jen tak pro povzbuzeni, ze kdyz to zacnes resit ve spravny cas, stepfordku to z tebe neudela, spis si pujdes za svym bez vycitek vlastniho svedomi, coz byva nejvetsi brzda.
To neni navod, ale jen tak pro povzbuzeni a kdyz mas, nebo budes mit pocit, ze je treba to resit zvenci, jdi do toho.
Odpovědět