Jak se probrat, když už kafe nezabírá?
Prosím o radu. Ve stručnosti: jsem na rozvedená, na volné noze, hlídání mám nárazově od babiček, tříletý syn chodí do školky, jeho otec si ho na vlastní žádost bere na obligátní víkend 1x za 14dní. Jde mi o to, že přestože bych strašně ráda, bohužel nemám stabilní práci, takže to lepím, jak se dá, abychom se nešli pást. Zakázek není nikdy akorát - buď nejsou, nebo je naopak práce moc, jako třeba teď. Například včera resp. dnes jsem končila v 1:30 a ráno jsem vstávala v 5:30, abych stihla ještě něco udělat, než se syn vzbudí. Máme jarňáky, takže jsem ho právě přes celé město vezla k babičce, abych mohla pracovat přes den, a v autobuse jsem málem únavou hodila šavli. Podobný režim jsem měla i o víkendu - přes den se synem, v noci práce. Upřímně řečeno už trochu padám na hubu. Nemáte nějaký osvědčený tip (ideálně legální
), jak si trochu probrat mozek? Kafe už celkem ztratilo kouzlo...Až to půjde (momentálně už za den, za dva, takže světlo na konci tunelu tu je), tak to dospím, ale momentálně nemám na výběr. Kdyby vás napadlo, jak mě probudit, budu vám velice vděčná
Odpovědět