Aky, driv jsem byla manzelka manipulatora, ktery mel milenky, takze jsem ho pujcovala. Posledni pulku manzelstvi jsem prezila jen diky milencum (dlouhodobim). Pak jsem se ho konecne zbavila (zamiloval se a odesel v klidu jak beranek jen s kufrem). Ted uz se drzim jen role milenky. Deti uz mam, financne jsem zajistena, takze chlapa potrebuji jen na sex a zajit na veceri, do divadla, dovolena, vylet. Mam ho uz patym rokem a vyhovuje mi to, jen si ho pujcit a zase vratit. Takovy gigolo zadarmo, dokonce dotuje. Dospela jsek k tomu az vekem. Taky jsem se vdavala z lasky a verila v partnerstvi az za hrob. Uznavam, ze ne kazda to ma v povaze. Mne to vyhovuje a pro me je milenec treba lepsi reseni nez psycholog nebo a antidepresiva. Zakladatelka musi zvazit, zda by ji role milenky pasovala.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.