Re: Šikana ze strany učitelů
Šikanu dcera ze strany učitele dcera prožívá již delší dobu. Dcera je štíhlá a hodně vysoká. Učitelka, která ji má z TV je maličká (takový malý vzteklý puclik). Tělesnou výchovu mají 2x v týdnu. Začalo mě být divné, proč se dcerka začala všemožně vymlouvat a prosit o omluvenku na TV. Jednoho dne jsem se rozhodla to zjistit a na dceru zaútočila. Dcerka se rozplakala a to co jsem slyšela mě stačilo. Pí uč. ji neustále slovně ponižuje (primadono, hvězdo, krásko, žirafo atd), vyžaduje po ní víc než od ostatních a když to nedokáže, tak jí slovně ponižuje, jako neschopnou blbku.
Vyžádala jsem si od ředitele účast na hodinách TV. Po 15 minutách se pí uč. neudržela a dceru začala ponižovat i v mé přítomnosti. Zapla jsem mobil, že to natočím a učitelka na mě vlítla, ať to okamžitě vypnu a chtěla mě vyrvat telefon z ruky. No, stalo se to dnes 19.3.2015 a teprve to vstřebávám. Ale musím říct, že to bylo strašné. Toto učí naše děti na ZŠ!!! Budu pokračovat dále, trestní oznámení-šikana ze strany učitele, oznámení na inspekci školství. Paní učitelka má zřejmě nějaký osobní problém, který nedovolím aby ho řešila na mé dceři.
Odpovědět