Re: 5 denní koťata a mrtvá kočka
Dobrý den,
je mi Vás tedy opravdu upřímně líto. Já prožívám něco obdobného, ale asi ne, tak krutého jako Vy. Nám naše kočka 21. března v noci porodila krásná čtyři koťátka. Bohužel, dvě z nich už umřela, protože neměla mléko. Je to hrozné, když vidíte, jak Vám na dlani odchází ten škvoreček. Jsme naprostí amatéři, co se týče otázky piplání koťat.
Od soboty nedělám nic jiného, něž projíždím webové stránky. No, ale, to, že nám prozatím ještě zbyla dvě koťátka, tak, za to vděčím MVDr. Jiřičkovi - tel. 775577057, který mi poradil homeopatika, aby kočka měla mléko. Sice stále přikrmujeme dětským sunarem a heřmánkovým čajem s hroznovým cukrem a medem, ale homeopatika zabrala hned druhý den. Nyní čekám na odpoledne, až mi přijdou další homeopatika pro jedno kotě, které je takové pomalejší a hubenější než to druhé.
Takže, kupte kotěcí sunar, lahvičku k tomu nekupujete (ta je na nic - šmejd výrobek), kupte si k tomu injekční stříkačku na inzulin (samozřejmě bez jehly) a dle návodu sunar uvařte a krmte vlažným po kapkách tou stříkačkou a krmte každé dvě hodiny, koťata mějte v teple - já na ně svítím, dle možností, infračervenou lampou !!!!! Budeme si vzájemně držet palce, ať to Vaše a naše koťata, naše kočka a my všichni ve zdraví zvládneme. Lenka
Odpovědět