Mám 4, poslední ve 33 a už teď jsem ve školce z těch starších matek, i když jsem hodně moderní a udržovaná žena s postavou dětmi nedotčenou..... Ale u nás se se 4. hodně změnilo, s těmi 3 jsem vše zvládala naprosto lehce sama a manžel to tak bral jaksi samozřejmě, já husa jsem na sebe ještě byla pyšná, že pomoc nepotřebuji. Jakmile 4. mělo rok, začaly dlouhosáhlé neštovice 2 mladších dětí, já ponorka, nervy, na vše sama, babička trochu pomohla, ale manžel starostma nedotčen, ještě se divil, že jsem přece vše dřív vše zvládala. Takže hluboká a dlouhá krize. Opravdu kecy, že 3 a nebo 4 je jedno, jsou pěkná pitomost. A to je první dítko už dospělé, nicméně na SŠ, plánuje i VŠ a určitě bude doma ještě hodně dlouho. Mně bude 40 a z těhotenství by mě asi kleplo,ale já tedy už 4 mám, že Jsem v tomto věku už ve fázi, kdy jsem ráda, že nelítám za uřvánkem a netrajdám s kočárem, můžeme všichni lyžovat a ne se střídat u kočárku atd.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.