26.4.2015 19:41:15 La Pepa
Re: Vaření na ohni
Hodně záleží na tom, jaké bude zásobování, chlazení, doprava a tak.
Rošt je nutností, ono taky počítej s tím, že bude potřeba skoro pořád vařit vodu na čaj/nádobí.
namátkou mě napadá:
bramborové knedlíky (z pytlíku) s uzeným (lanšmítem) a cibulkou
super se vaří pohanka - nepřipaluje se, smíchat pak s nějakou zeleninou a třeba masem (nebo jen špekem)
čočka nebo fazole (namáčeli jsme je v plátěném pytlíku v řece za lodí - ale v oblasti křišťálově čistých řek)
k večeři bych se uchýlila k pomazánkám, polívkám (i z pytlíku, podle toho, kolik času tomu chceš věnovat)
Podle zásobování bych snídaně střídala - třeba nějaké musli, ovesná kaše, krupice, vločková kaše.
Bavilo by mě to
Skoro závidím.
I když já vařila letos v normální kuchyni asi pro 40 (1 den) a byl to docela zápřah.
Odpovědět