CAu holky,
dneska to krasny pocasi!!uplne idealni pro navstevu ZOO,ani vedro,ani zima,alunicko...
![~o~](/g/s/16.gif)
![~8~](/g/s/37.gif)
tomu rikam zakon zakon schvalnosti
![~o~](/g/s/16.gif)
![~:-D](/g/s/1.gif)
Musim vam napsat vcerejsi horor story na ceste domu.Kluci byli totalnbe vystaveny oba,takhle uz jsem je dlouho utahany nevidela
![~t~](/g/s/20.gif)
Tobiasek si spokojene usnul v kocarku a Lexik mi hned po usednuti do tramvaje vytuhl v naruci.Bohuzel jsem,ja blbec,zvolila rychlejsi variantu vysokopodlazni tramvaji na Palacak,misto abych jela 55 minut az k nam.
Asi dve zastavky pred Palacakem jsem Lexika zacala budit,musela jsem ho mit ready na vysadek
Vubec to neslo,a kdyz se mi to tesne pred zastavkou podarilo,rekl jen "je mi spatne" a strasne strasne moc se pozvracel,vrhl celkem snad tri obrovsky savle,na ktery jsem nestacila zareagovat,takze jsem byla kompletne pozvracena,kalhoty,triko bundu,kabelku,trochu kocarek,bohuzel trochu i calouneni na sedacce a samozrejme podlaha.
![~8~](/g/s/37.gif)
![~f~](/g/s/7.gif)
Do toho jsme prijeli na zastavku,kde jsme meli vystupovat a nastesti me oslovil a nabidl pomoc jeden spolucestujici,zorganizoval si dalsiho chlapa na vyneseni kocarku a jeste se me venku ptal,jestli nechci pomoct
![~R^](/g/s/10.gif)
![~;((](/g/s/3.gif)
![~s~](/g/s/11.gif)
No mne bylo hrozne,totalne mokra,zeblita,smradlava,domu jeste daleko,jeste s blbym pocitem,ze jsme kontaminovali verejny dopravni prostredek
![~f~](/g/s/7.gif)
...
vubec jsem si neumela predstavit,ze v tom stavu nastupuju do dalsiho MHD
nastesti Lexik byl schopen jit,dosli jsme az k Andelu a tam pro nas prijel MM
![~m~](/g/s/14.gif)