22.5.2015 11:39:39 idylka
Re: Nová pračka s displejem?
Máš typické kecy v kleci někoho, kdo s tím nemá sice žádnou zkušenost, ale ví vše
. Vůbec nechápeš podstatu, já nechci odstraňovat fleky z oblečení, nechci mít žmolkaté prádlo nechci už žehlit, .....mraky důvodů, na Miele mně dovedla kamarádka, která tu pračku má 8 let a pere pořád stejně, jsem jí nesmírně vděčná, že jsme si dojeli do pořádného elektra a vše si kolem praček prošli, měli možnost je odplášťovat a podívat se do nic. Myčku mám AEG a myje dobře, ale nádobí v ní křehne, nebaví mě mít půl skleniček takových a půl jiných, protože nemám možnost dokoupit stejné, takže až doslouží, jdu do Miele. Nás je ale hodně a myčka mi tu jde 2x denně, takže se mi to rozhodně vyplatí, kor když jsem viděla, o kolik víc nádobí tam můžu dát při stejných vnějších rozměrech myčky. Co se týče opraváře praček, tak jeden je náš známý a taky nevěřil, dokud si pračku nemusel pořídit novou a rozhodl se, že Miele zkusí, doma jí rozebral a prošel a pochopil, proč to stojí tolik peněz, taky strašně chválil jejich technologii. Praček jsem měla hodně, jak jsme se postupně rozrůstali, tak jsme kupovali nové, když pračku, tak Bosch, Miele.
Odpovědět